Kezdőlap Hírek Bank 3 Palacsinta Bár, ahol fogadjunk, hogy nem lesz könnyű a választás!

Bank 3 Palacsinta Bár, ahol fogadjunk, hogy nem lesz könnyű a választás!

833
0
Hirdetés:

Megvan az érzés gyerekkorotokból, amikor nem tudtátok eldönteni, hogy a lekváros vagy a fahéjas palacsintát egyétek inkább? Ha igen, és szeretnétek egyet nosztalgiázni, akkor irány a Bank 3 Palacsinta Bár, ahol több, mint 100 különféle édes és sós palacsinta közül válogathattok.

A palacsinta alapanyagai és összetevői nagy változatosságot mutatnak térben és időben egyaránt, ettől lesz olyan izgalmas, és sokarcú étel. Ezt a sokrétűséget lovagolja meg a Budapest belvárosában található Bank 3 Palacsinta Bár, amely immáron negyedik éve várja a serpenyőben sült tészta szerelmeseit. A palacsinták mekkájának is nevezett helyen megfér egymás mellett a burrito palacsinta és a bodzás túrókrémmel töltött finomság is, ez utóbbit volt szerencsénk megkóstolni. Ezzel kapcsolatban megragadnánk az alkalmat, és megjegyeznénk, hogy a bodzás túrókrém és a házi karamellöntet együtt fenomenális volt, a gusztusos tálalás előtt pedig külön megemeljük azt a bizonyos képzeletbeli kalapot.

Mon Cherry

A számos édes élmény mellett külön szót érdemelnek a sós palacsinták: a tradicionális hortobágyi palacsinta mellett, olyan különlegességek is helyet kaptak az étlapon, mint a négysajtos bazsalikomos palacsinta pomodoro mártással vagy a tejszínes parajmártás rosso palacsintával és parmezán forgáccsal. Nekünk nagyon bejön ez a merészség, látszik, hogy a készítők mernek kísérletezni, így az extravagáns ízek világában sincs hiány.

Ázsiai vega palacsinta

Az őrületesen jó palacsinta kombók mellett nem mehetünk el szó nélkül az ételek barátságos árai mellett. Budapest egyik – ha nem a legjobb – palacsintázójában megfizethető áron kapunk hatalmas adagot, és a napi menüket is érdemes figyelemmel követni, ugyanis igazi kincsekre bukkanhatunk ugyancsak kedvező árakon.

A koronavírus következtében kialakult vészhelyzet miatt, – az egyébként nagyon barátságos és kellemesen beltéri milliőt egyelőre még nem élvezhetjük – házhozszállításra és az étteremből való elvitelre azonban van lehetőség. Bármelyik opciót is választatjátok, garantáltan érintésmentes csomagot kaptok majd kézhez, és felhőtlenül élvezhetitek a belvárosi palacsintázó változatos és finom különlegességeit.

Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház