vegán hentesüzlet
Forrás: Secret London
Hirdetés:

Úgy bizony, jól olvastátok: vegán hentesüzlet lesz Londonban, ami még meg sem nyitott, de már most mindenki róla beszél. 

A Rudy’s Vegan Butcher névre keresztelt hentesüzlet, mikor máskor, ha nem a Vegán Világnapon, november 1-jén nyitná meg kapuit az érdeklődök előtt, ahol az első 200 vásárlót ráadásul ajándék vegán baconnel jutalmazzák.

Jó okkal kérdezhetnéd, hogy vajon milyen lehet egy vegán hentesüzlet, és senkit nem hibáztatunk érte, ha kissé szkeptikusan fogadja az ötletet. Rudy üzletében első ránézésre minden úgy néz ki, mint egy hagyományos hentesboltban, csupán annyi a különbség, hogy a pultban csücsülő kolbászok, sonkák, felvágottak és egyéb nyalánkságok, bizony köszönőviszonyban sincsenek a hússal.

vegán hentesüzlet
Forrás: Secret London

A formabontó hentesüzletben az említetteken túl a gyors ételek húsmentes változatait is megvásárolhatjuk, lesz például vegán hamburger, BBQ és növényi alapanyagokból készült chili non carne is (igen, non carne, ugyanis ebben semmi hús nincs). A különleges ételek mellett tehát a jópofa elnevezésekre is nagy hangsúlyt fektettek, például a falon egy repülő kacsa, egy szarvasmarha és egy röfi található, azzal a nagyon is helytálló felirattal: “Barátok, nem ételek“.

Vegán hentesüzlet
Forrás: Secret London

Bár itthon egyelőre még nincs vegán hentesüzlet (bár ami késik, nem múlik), azért azok se csüggedjenek, akik nyitottak a húsmentes életre: már Magyarországon is egyre több vegetáriánus és vegán étterem közül válogathatnak az érdeklődök, és a szupermarketekben is időről-időre könnyebb a húsmentes ebédhez vagy vacsorához szükséges alapanyagok beszerzése.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház