Hirdetés:
Vájling.hu Webáruház

Egy emberként hördült fel az internet annak a pitiánernek a feljelentése miatt, aki azt sérelmezte, hogy az egyik mentős ebédre hamburgert vásárolt egy Szentendrei úti büfében. Akadnak persze olyanok, akik nem sajnálják a mentősöktől az ételt. 

Az önjelölt igazságosztó még fotót is készített az esetről, míg a mentős 1 perc 51 másodpercet várakozott a rendelt ételre, ráadásul szabályosan, a másfél méteres távolságot megtartva. Az egység nem ellátás helyett vagy alatt, hanem a kórházból a mentőállomás felé tartva állt meg a burgerért, amelyet végül idejük sem volt elfogyasztani a megfeszített tempó miatt.

Nos, szerencsére vannak jó számmal olyanok is, akik nem sajnálják az ételt a frontvonalban dolgozóktól, hiszen az eset után számos hamburgerező, gyrosozó, büfé és pizzériázó biztosította a feljelentett mentőst és kollégáit a támogatásukról. Először a Zing Burger tette közzé frappáns reakcióját a Facebookon.

https://www.facebook.com/zingburger/photos/a.333226153470024/3626663190792954/?type=3

Egy mentős sem maradhat hamburger nélkül! Mi számíthatunk Rátok, Ti számíthattok ránk. A Zing Burger csapata a héten végigjárja a budapesti, debreceni és fehérvári mentőszolgálatokat több száz ajándék hamburgerrel, mi így fejezzük ki köszönetünket az emberfeletti munkátokért” – írta a Zing Burger&Co. Azóta rengeteg más büféből is érkezett felajánlás, többek között egy balassagyarmati kis, talponálló gyrosozó is beállt a sorba, a tulajdonosok, Popomájer Lajos és Popomájerné Molnár Viktória így reagáltak posztjukban: „Felháborodva a Szentendrei úton történt szégyenletes mentősök elleni feljelentésre reagálva! Cégünk a megfeszített munka elismeréseképpen minden szolgálatban lévő mentősnek fejenként egy-egy gyrospitát ad!”

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház