Hirdetés:
Vájling.hu Webáruház

Tizedik alkalommal kerül megrendezésre Budapest egyik legkedvesebb boros eseménye, a Rosalia Fesztivál, ahol rosékkal, pezsgőkkel, finom borokkal és ínycsiklandó ételekkel várják a látogatókat. 

Az ország számos régiójából érkező borászok a legjobb rosé boraikat hozzák el a fesztiválra, de természetesen lesz habzóbor és pezsgő is, többek között az idei, 22. VinAgora Nemzetközi Borverseny legjobb roséja és legjobb gyöngyözőbora is kóstolható lesz a rendezvényen. A több, mint 60 borász generációs borai mellett a street food fogások legjavai közül is csipegethetnek a látogatók, de lesznek ínycsiklandó sütemények és desszertek, és a  Máltai Manufaktúra is bemutatkozik különleges termékeivel.

rosalia fesztivál

A gazdag étel-és italkínálat mellett a zenére is gondoltak a szervezők, igazi nyári borozgatós és bulizós hangulat szórakoztatja majd a vendégeket. Többek között a Mongooz and the Magnet, Magyarország talán legmultikultibb zenekara, és a Random Trip, a Rosalia korábbi fellépőiének zenéjét is élvezhetik a látogatók.

A Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget nyitva tartása:

Július 2. péntek                          14-24 óra között

Július 3. szombat                       11-24 óra között

Július 4. vasárnap                      11-21 óra között

További részletek és jegyek: www.rosalia.hu

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház