Forrás: Cookpad
Bár a lekvárossal vagy a fahéjassal sincs semmi gond, van az úgy, hogy kicsit extrábbra vágyunk, ilyenkor pedig tökéletes választás a Bounty ízű palacsinta.
A csoki és a kókusz nagyon menő párosítás együtt, ezt már a Bounty csoki óta tudjuk. Jó hír, hogy ez az ízélmény palacsinta formájában is visszahozható, és ha kicsit macerásabb is, mint megkenni lekvárral, azért még így sem nagy ördöngösség a bounty palacsinta elkészítése.
A hozzávalókból kikeverjük a palacsintatésztát, pihentetjük, közben pedig nekilátunk a tölteték elkészítéséhez.
A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, majd ha simára kevertük mehet hozzá a forró tej is. Jól elkeverjük, beleszórjuk a kókuszt, és lassú tűzön vagy gőz felett besűrítjük.
A tejszínnel hígítjuk, és hozzáadjuk a vaníliás cukrokat.
Ha szeretnénk, készíthetjük vaníliás pudingporból is, amihez kókuszreszeléket és tejszínt is adhatunk.
Miután kisütöttük a palacsintákat, betöltjük a töltelékkel, formára hajtjuk, és csorgatunk rá csokiöntetet. Valamilyen gyümölccsel tálalva még gusztább, és finomabb lesz a végeredmény.
[sc name=”facebook” ]
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…