Fotó: Healthy Food Guide
A puncsgolyó legalább olyan finom, mint ismertebb rokona, a kókuszgolyó, ráadásul az elkészítése is közel olyan egyszerű.
Igaz még csak november, de már elkezdtük fejben összegyűjteni azokat a recepteket, amelyeket feltétlenül el szeretnénk készíteni a karácsonyi időszakban. Ezek egyike a puncsgolyó, amely amellett, hogy mindenki kedvence, még az elkészítése is pofonegyszerű, szinte elrontani se lehet, így azok is bátran próbálkozhatnak vele, akik egyébként nem mozognak otthonosan a konyhában.
A masszából csinos, azonos méretű golyókat gyúrunk, és tetszés szerint megforgatjuk kókuszreszelékben vagy tortadarában. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ][/sc]
Képzeld el a ropogósra sült szalonnát, az édesre karamellizált hagymát, barnacukrot, balzsamecetet és egy kis…
Egy kisfaluból indult, most pedig saját menüt kapott a Mekiben.Dzsúdló – polgári nevén Juhász Marci…
Ki mondta, hogy az egészséges étkezés egyet jelent az ízek feláldozásával? A konyhában rengeteg apró…
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…