Gyümölcskedvelő olvasóinknak bemutatjuk új kedvenc salsánkat. A legjobban sok kukoricachipsszel javasoljuk tálalni!
Szeretnéd ezt előre elkészíteni, hogy ne akkor fáradj vele amikor ott vannak a vendégek? Akkor keverd össze az egészet, de hagyd ki a lime levét, az olívaolajat és a koriandert a folyamatból. Takard le és tedd a hűtőbe, majd amikor tálalnád akkor jöhet a lime, az olivaolaj és a koriander, és már kész is vagy!
Összetevők 6 főre:
2 csésze (250 gr) friss áfonya
1/2 piros kaliforniai paprika, apróra vágva
1/2 sárga kaliforniai paprika, apróra vágva
1/4 vöröshagyma, apróra vágva
1 jalapeño, apróra vágva
1/4 csésze frissen vágott koriander
2 kisebb lime leve
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
Só
Frissen őrölt fekete bors
Kukorica chips a tálaláshoz
Elkészítés:
Pofon egyszerű 🙂 Csak egy nagy és mély tálra van szükséged. Rakj bele mindent és keverd össze! Kukorica chipsszel, tortilla-val tálald!
Jó étvágyat kívánunk!