Kóstold meg Görbicz Anita és Sterbik Árpád kedvenceit az OMV töltőállomásain

Már eddig is igazi gourmet finomságok közül válogathattunk az OMV töltőállomásokon, ám augusztusban még nagyobbat dobbant az OMV VIVA Gourmet Selection kínálata: többek között Görbicz Anita kacsamájas briós és Sterbik Árpád BBQ-s malac szendvicseit  is megkóstolhatjuk.  

Augusztus elejétől egészen új menüsorral indít a OMV ételkínálata, Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje két-két prémium szendviccsel, salátával és desszerttel egészíti ki a sort.

[tds_note]Eszter az új menüsort Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC, valamint Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém többszörös kézilabda Bajnokok Ligája győztes sportolóinak igénye és szája szerint alkotta meg. [/tds_note]Míg Anitának a könnyed, ám egyben karakteres ízvilágú birsalmapürés-burgonyasalátás kacsamáj pátés brióst készítette, addig Árpádnak a barbecue műfaj egyik koronázatlan királyát, a Grill BBQ tépett malac szendvicsét szánta.

Szerintünk mindkettő igen jól hangzik, a kacsamájas szendvics például már évek óta a legnépszerűbb Palágyi-ételek sorát erősíti a töltőállomásokon, amelyet ezúttal fekete szezámos sós briósban tálal. Ami a tépett sertéshúsos szendvicset illeti, Eszter ezt sem bízta a véletlenre, ugyanis speciális BBQ szósszal koronázta meg a végeredményt, amelyet a grillezett kaliforniai paprika, az újhagyma és a jégsaláta tesz még finomabbá.

A prémium szendvicsek mellett, ha akad még hely, érdemes lesz kipróbálni a két pohárdesszert újdonságot, valamint a citrusos kertészsalátát és a paprikás csirkesalátát is.

A szezonális megújuló OMV VIVA Gourmet Selection egyébként már évek óta óriási sikernek örvend – már több, mint 350 ezer terméket értékesítettek a töltőállomásokon – így Palágyi Eszter palettája is már igencsak széles: 23 ínyenc szendvics, 3 saláta, 6 féle desszert volt már elérhető a neve alatt. Ti kóstoltátok valamelyiket?

[sc name=”facebook” ]

Éva Benke

Recent Posts

Hazai alapanyag, világhírű konyha a Michelin-csillagos Salt étteremben

A budapesti Salt nemcsak egy étterem, hanem egy olyan gasztrohely, ahol a természet, a hagyomány…

1 nap ago

Mi a különbség a különböző sók között?

A só sokkal több, mint egyszerű ízesítő – valójában az egyik legrégebbi és legfontosabb konyhai…

1 nap ago

Leves, szósz, püré? Egy ipari rúdmixer mindent visz!

A professzionális konyhatechnológia egyik legnélkülözhetetlenebb eszköze a rúdmixer, más néven botmixer vagy merülőmixer. Bár első…

1 nap ago

Miért nem működnek a divatdiéták hosszú távon? – Amit a táplálkozási szakértők tényleg ajánlanak

Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…

4 nap ago

Miért vagyok reggelente fáradt, ha eleget aludtam? – Lehet, hogy nem kávéra van szükséged, hanem vízre

Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…

4 nap ago

Michelin-csillagos élmények egy koppintásra – az Apple Maps új funkciója tényleg megkönnyíti az életünket?

Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…

1 hét ago