A hajdina jótékony hatással van a szív, légzőrendszer és az erek működésére. Rost, aminosavak, vitaminok (B1, B3, B5, B6, kolin, folsav) és nyomelemek (mangán, magnézium, réz, vas és foszfor) forrása.
Kipróbálhatod a mi instant hajdinakásánkat is. Nem igényel hosszú főzést, elég csak meleg vizet vagy tejet hozzáadni! Hogy a reggeli tartalmazza a megfelelő adag fehérjét is, adtunk a kásához WPC80 tejsavó proteint is.
Jó étvágyat!
(csak a kása az öntetek nélkül)
Kalória – 264 kcal
Fehérjék – 21,4 g
Szénhidrátok – 37,2 g
Ebből a rosttartalom – 2,5 g
Zsírok – 2,7 g
Só – 0,3 g
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…