A Pápai Hús, mely idén ünnepli alapításának 111. évfordulóját, egyedülálló termékkel lép a piacra. A Sonkarikum elnevezésű új termékcsaládot bemutatva, a vállalat három különleges ízesítésű sonkát kínál, amelyek közül az egyik egy páratlan együttműködésből született: a sonkák érleléséhez a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok tokaji szamorodni borát használják fel. Ezzel a lépéssel a Pápai Hús nemcsak saját, több mint egy évszázados hagyományát ünnepli, hanem a hazai húsipar innovációs törekvéseit is előtérbe helyezi.
A limitált kiadású Sonkarikumok, melyek a vállalat 111. évfordulójára jelennek meg, válogatott alapanyagokból készülnek és minden egyes darabjukat 111 napig érlelik. A termékcsalád egyik kiemelkedő darabja egy szoros együttműködés eredményeképp jött létre, amely során a borászat szamorodnija adja meg a sonkák egyedi ízvilágát. A Pápai Hús ezzel az új termékcsaláddal nemcsak az újrakezdés és felfedezés szimbólumát kívánja megünnepelni, hanem azt is, hogy a magyar húsiparban vezető szerepet tölt be az innováció és az újdonságok felkutatása terén. A Consumer Panel Services legutóbbi felmérése szerint a vállalat piacvezető a feldolgozott húsipari termékek között.
A Sonkarikum sonkák készítéséhez egyedi fűszerkeveréket és tokaji szamorodnival gazdagított pácot használnak, amelyek összetevői – a bor karakteres íze és illata mellett – babérlevél, csillagánizs és mustármag, így biztosítva a sonkáknak különleges, kiegyensúlyozott ízvilágot. A Pápai Hús sonkamestereinek köszönhetően az eredmény egy prémium kategóriájú, kellemesen füstölt, száraz érlelt sonka, amely a prémium sonkák között méltó helyet foglal el. A termékcsalád további tagjai között találhatók a lágy fűszerekkel, feketeborssal, borókabogyóval és korianderrel érlelt változat, valamint a bazsalikomos, oregánós, kakukkfűves ízesítésű sonkakülönlegesség.
A hagyomány és innováció jegyében készült Sonkarikumokkal a Pápai Hús nemcsak a magyar sertéstenyésztés és hentesmesterség kiválóságát ünnepli, hanem a jövő generációinak is átadja a tudást és a szakértelemet. Az együttműködés a Pápai és a Gróf Degenfeld között a két történelmi magyar márka közötti erős kapcsolatot szimbolizálja, és egyúttal bizonyíték arra, hogy a különleges sonkák különleges érlelést igényelnek.
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…