A Pápai Hús, mely idén ünnepli alapításának 111. évfordulóját, egyedülálló termékkel lép a piacra. A Sonkarikum elnevezésű új termékcsaládot bemutatva, a vállalat három különleges ízesítésű sonkát kínál, amelyek közül az egyik egy páratlan együttműködésből született: a sonkák érleléséhez a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok tokaji szamorodni borát használják fel. Ezzel a lépéssel a Pápai Hús nemcsak saját, több mint egy évszázados hagyományát ünnepli, hanem a hazai húsipar innovációs törekvéseit is előtérbe helyezi.
A limitált kiadású Sonkarikumok, melyek a vállalat 111. évfordulójára jelennek meg, válogatott alapanyagokból készülnek és minden egyes darabjukat 111 napig érlelik. A termékcsalád egyik kiemelkedő darabja egy szoros együttműködés eredményeképp jött létre, amely során a borászat szamorodnija adja meg a sonkák egyedi ízvilágát. A Pápai Hús ezzel az új termékcsaláddal nemcsak az újrakezdés és felfedezés szimbólumát kívánja megünnepelni, hanem azt is, hogy a magyar húsiparban vezető szerepet tölt be az innováció és az újdonságok felkutatása terén. A Consumer Panel Services legutóbbi felmérése szerint a vállalat piacvezető a feldolgozott húsipari termékek között.
A Sonkarikum sonkák készítéséhez egyedi fűszerkeveréket és tokaji szamorodnival gazdagított pácot használnak, amelyek összetevői – a bor karakteres íze és illata mellett – babérlevél, csillagánizs és mustármag, így biztosítva a sonkáknak különleges, kiegyensúlyozott ízvilágot. A Pápai Hús sonkamestereinek köszönhetően az eredmény egy prémium kategóriájú, kellemesen füstölt, száraz érlelt sonka, amely a prémium sonkák között méltó helyet foglal el. A termékcsalád további tagjai között találhatók a lágy fűszerekkel, feketeborssal, borókabogyóval és korianderrel érlelt változat, valamint a bazsalikomos, oregánós, kakukkfűves ízesítésű sonkakülönlegesség.
A hagyomány és innováció jegyében készült Sonkarikumokkal a Pápai Hús nemcsak a magyar sertéstenyésztés és hentesmesterség kiválóságát ünnepli, hanem a jövő generációinak is átadja a tudást és a szakértelemet. Az együttműködés a Pápai és a Gróf Degenfeld között a két történelmi magyar márka közötti erős kapcsolatot szimbolizálja, és egyúttal bizonyíték arra, hogy a különleges sonkák különleges érlelést igényelnek.
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…