Hírek

Kóstold meg Görbicz Anita és Sterbik Árpád kedvenceit az OMV töltőállomásain

Már eddig is igazi gourmet finomságok közül válogathattunk az OMV töltőállomásokon, ám augusztusban még nagyobbat dobbant az OMV VIVA Gourmet Selection kínálata: többek között Görbicz Anita kacsamájas briós és Sterbik Árpád BBQ-s malac szendvicseit  is megkóstolhatjuk.  

Augusztus elejétől egészen új menüsorral indít a OMV ételkínálata, Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje két-két prémium szendviccsel, salátával és desszerttel egészíti ki a sort.

[tds_note]Eszter az új menüsort Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC, valamint Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém többszörös kézilabda Bajnokok Ligája győztes sportolóinak igénye és szája szerint alkotta meg. [/tds_note]Míg Anitának a könnyed, ám egyben karakteres ízvilágú birsalmapürés-burgonyasalátás kacsamáj pátés brióst készítette, addig Árpádnak a barbecue műfaj egyik koronázatlan királyát, a Grill BBQ tépett malac szendvicsét szánta.

Szerintünk mindkettő igen jól hangzik, a kacsamájas szendvics például már évek óta a legnépszerűbb Palágyi-ételek sorát erősíti a töltőállomásokon, amelyet ezúttal fekete szezámos sós briósban tálal. Ami a tépett sertéshúsos szendvicset illeti, Eszter ezt sem bízta a véletlenre, ugyanis speciális BBQ szósszal koronázta meg a végeredményt, amelyet a grillezett kaliforniai paprika, az újhagyma és a jégsaláta tesz még finomabbá.

A prémium szendvicsek mellett, ha akad még hely, érdemes lesz kipróbálni a két pohárdesszert újdonságot, valamint a citrusos kertészsalátát és a paprikás csirkesalátát is.

A szezonális megújuló OMV VIVA Gourmet Selection egyébként már évek óta óriási sikernek örvend – már több, mint 350 ezer terméket értékesítettek a töltőállomásokon – így Palágyi Eszter palettája is már igencsak széles: 23 ínyenc szendvics, 3 saláta, 6 féle desszert volt már elérhető a neve alatt. Ti kóstoltátok valamelyiket?

[sc name=”facebook” ]

Éva Benke

Recent Posts

Fat Mama brunch – amikor a reggeli és az ebéd összeér egy falatnyi rock’n’rollban

Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…

1 nap ago

A legfinomabb BBQ csirkemell pác – gyors, házi recept grillezéshez vagy serpenyőhöz

Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…

5 nap ago

Roppanós édesburgonya falatok. A tökéletes sós nasi egy őszi estéhez

Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…

5 nap ago

Üveg előtetők: tervezési tippek, terhelés, beszerelés

Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…

5 nap ago

Fenntarthatóság az acélban – tapasztalatok a környezetbarát építési megoldásokban

A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…

5 nap ago

Húsgolyók, amik után bárki feleségül kérne

Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…

6 nap ago