Kóstold meg Görbicz Anita és Sterbik Árpád kedvenceit az OMV töltőállomásain

Már eddig is igazi gourmet finomságok közül válogathattunk az OMV töltőállomásokon, ám augusztusban még nagyobbat dobbant az OMV VIVA Gourmet Selection kínálata: többek között Görbicz Anita kacsamájas briós és Sterbik Árpád BBQ-s malac szendvicseit  is megkóstolhatjuk.  

Augusztus elejétől egészen új menüsorral indít a OMV ételkínálata, Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje két-két prémium szendviccsel, salátával és desszerttel egészíti ki a sort.

[tds_note]Eszter az új menüsort Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC, valamint Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém többszörös kézilabda Bajnokok Ligája győztes sportolóinak igénye és szája szerint alkotta meg. [/tds_note]Míg Anitának a könnyed, ám egyben karakteres ízvilágú birsalmapürés-burgonyasalátás kacsamáj pátés brióst készítette, addig Árpádnak a barbecue műfaj egyik koronázatlan királyát, a Grill BBQ tépett malac szendvicsét szánta.

Szerintünk mindkettő igen jól hangzik, a kacsamájas szendvics például már évek óta a legnépszerűbb Palágyi-ételek sorát erősíti a töltőállomásokon, amelyet ezúttal fekete szezámos sós briósban tálal. Ami a tépett sertéshúsos szendvicset illeti, Eszter ezt sem bízta a véletlenre, ugyanis speciális BBQ szósszal koronázta meg a végeredményt, amelyet a grillezett kaliforniai paprika, az újhagyma és a jégsaláta tesz még finomabbá.

A prémium szendvicsek mellett, ha akad még hely, érdemes lesz kipróbálni a két pohárdesszert újdonságot, valamint a citrusos kertészsalátát és a paprikás csirkesalátát is.

A szezonális megújuló OMV VIVA Gourmet Selection egyébként már évek óta óriási sikernek örvend – már több, mint 350 ezer terméket értékesítettek a töltőállomásokon – így Palágyi Eszter palettája is már igencsak széles: 23 ínyenc szendvics, 3 saláta, 6 féle desszert volt már elérhető a neve alatt. Ti kóstoltátok valamelyiket?

[sc name=”facebook” ]

Éva Benke
Éva Benke

Recent Posts

Hűsítő Görögdinnyés Smoothie

Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…

3 hónap ago

Egyszerű nyári felfrissítő: Házi limonádé

Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…

3 hónap ago

Nyári frissítő: Nagyanyánk titkos hideg dinnyelevese

Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…

3 hónap ago

Korábban indult és tovább tart idén a magyar dinnye szezonja az ALDI-nál

Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…

3 hónap ago

Sajtos ropogós a partik sztárja

Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…

3 hónap ago

Különleges reggeli: Zöldséges Quiche

Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…

3 hónap ago