Bicsár Attila, a Sauska48 kreatív séfje állította össze a töltőállomás-hálózat exkluzív kínálatát. Az új gourmet szendvics- és salátaajánlatban egyaránt megtalálhatjuk a húsos és vegetáriánus opciókat. Bicsár Attila gourmet kínálata szeptember 1-től országszerte 72 töltőállomáson érhető el.
A gourmet választéknak komoly hagyománya van az OMV töltőállomásokon Magyarországon: az első kollekció még 2018 tavaszán indult el, azóta negyedévenként folyamatosan frissül a kínálat. Szeptembertől megújult koncepció várja majd a kutakra betérőket: Bicsár Attila, a villányi Sauska48 étterem kreatív séfje izgalmas ötletekkel tervezte meg és állította össze a kínálatot.
A legújabb gourmet kínálat – amelyben a húsos és vegetáriánus ételek rajongói is megtalálják a kedvencüket – két-két szendviccsel és salátával indult el. A Falusi gourmet bagettnél egy kovászos félbagettbe kerül a tépett tarja, a gyöngyhagyma és a főtt, füstölt császárszalonna, amelyeket ajvár és aioli szósz tesznek teljessé. Vegetáriánus szendvicsként debütál a Kecskesajtos croissant pikáns körtechutneyval: itt egy sokmagvas péksüteményt kennek meg túrós krémsajttal, majd ezt ízesíti a görög kecskesajt, a bébi spenót és a fűszeres körteszósz. Saláták terén pedig elérhető lesz a Csirkesaláta mangóval és curry szósszal – húsmentesen étkezőknek pedig a Vegán quinoasaláta.
Az új Gourmet Selection kínálat országszerte 72 töltőállomáson érhető el szeptember 1-től.
„Mindig is az inspirált, hogy minél több ember megkóstolhassa az ételeimet – nem csak a hagyományos, éttermi környezetben. Az OMV-s együttműködésnek köszönhetően még szélesebb kör ismerheti meg a Falusi Gourmet érzést. A célom, hogy élményt adjak utazás közben, és megmutassam, hogy egy szendvics vagy saláta is lehet egyedi, izgalmas és mégis könnyen fogyasztható. Mindezt minőségi alapanyagokkal és különleges ízkombinációkkal igyekszem emlékezetessé tenni” – mondta el Bicsár Attila.
A neves séf 20 éven keresztül a budai Alabárdos étteremben dolgozott, ez idő alatt a hely több szakmai elismerést is kiérdemelt, köztük egy Michelin ajánlást. Zsűritagként részt vett neves szakmai versenyeken, így a Bocuse d’Or magyarországi és a Chaine des Rotisseurs világbajnoki döntőjén. Jelenleg a kreatív séf karrierje mellett elindított egy saját Falusi Gourmet márkát, illetve egy receptekkel foglalkozó YouTube csatornát is.
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…