avagy Milyen típusú éttermek terjedésére számíthatunk a közeljövőben?
A jövő táplálkozásának – ebben minden kutató és tudós egyetért – egyre inkább növényi alapúnak kell lennie. A húsos, vagy halas fogások a megszokott helyett a különleges ételek közé fognak tartozni, ahogy egyre több embernek kell környezet- és klímabarát módon táplálkoznia. A gasztronómiának ebben fontos szerep van: megmutatja, hogy nem lemondásként kell megélni, ha a növények mellékből főszereplővé válnak. Sok étterem bizonyítja már napjainkban, hogy a növényi alapú ételek kreatívak és ízletesek is lehetnek.
Egyre terjednek azok az újgenerációs éttermek, amelyek a levanteinek is nevezett közel-keleti konyhára specializálódtak. A növények itt hagyományosan főszerepet játszanak. A zöldségek és fűszerek gazdag tárházát használják a padlizsántól a Zaatar fűszerkeverékig. E kulinárisan sokszínű „fúziós konyha” amellett, hogy egészséges (és finom), közösségi is: az ételek kisebb adagokban, kerülnek az asztalra – közösek a tálkák, közös az élvezet.
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…