A baconbe tekert krumpli olyan laktató, hogy nem csak köretként, de egy könnyed mártogatós társaságában akár főételként is kínálhatjuk.
A krumpli tipikusan az az alapanyag, amely millió és egy féle változatban elkészíthető: készülhet belőle püré, süthetjük sütőben, és még főételként is kínálhatjuk. A baconben sült verziót igazán egyszerű elkészíteni, csupán elő kell főzni a krumplit, bebugyolálni a szaftos baconbbe, majd betolni a sütőbe, és várni, hogy készre süljenek az ínycsiklandó falatok.
1 kg krumpli
25 dkg bacon
A krumplit megpucoljuk, négy-hat részre vágjuk, majd sós vízben körülbelül 10 percig előfőzzük.
A krumpliszeleteket lecsöpögtetjük, majd egyenként baconba bugyoláljuk, és sütőpapírral bélelt tepsin elrendezgetjük őket.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és körülbelül 30 perc alatt készre sütjük a krumplikat. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…