Fotó: Bigger Bolder Baking
Egy jó mini pizzás csiga egyszerre ropogós és omlós, és ha igazán finoman készítik egyszerűen lehetetlen abbahagyni.
A pizzás csigát mindenki ismeri és szereti, reggelire, uzsonnára, péksüteményként vagy csak egy szimpla házibuli nassolnivalójaként is tökéletes választás. Nagyon jól illik hozzá egy finom friss saláta és egy kis öntet, ebben az esetben pedig már egy komplett fogásról beszélhetünk.
A mini pizzás csiga viszonylag gyorsan elkészíthető, különösebb macera sincs vele, a végeredményért pedig mindenki odavan. Az alaprecept csak sima pizzakrémet tartalmaz, de egy kis csirkemell sonkával, morzsolt paradicsommal és sajttal még jobb és ízgazdagabb lesz a végeredmény.
[sc name=”facebook” ]
A budapesti Salt nemcsak egy étterem, hanem egy olyan gasztrohely, ahol a természet, a hagyomány…
A só sokkal több, mint egyszerű ízesítő – valójában az egyik legrégebbi és legfontosabb konyhai…
A professzionális konyhatechnológia egyik legnélkülözhetetlenebb eszköze a rúdmixer, más néven botmixer vagy merülőmixer. Bár első…
Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…
Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…
Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…