A desszertnek is beillő citromos áfonyaleves olyan szép, hogy szinte már sajnáljuk megenni. Ha beüt a kánikula, nem kívánjuk a…
A tejszínes-gombás spagetti szuperkiadós, nagyon finom és igazi életmentő, ha gyorsan kell valamit az asztalra tenni. A leghajtósabb napokon, amikor…
Bár a rizsfőzés elsőre nem tűnik nagy kihívásnak, sokan gondolják úgy, hogy egy rizsfőző nagy segítség a konyhában, és különösen…
Sokaknál a zabkása az abszolút kedvenc, de hogy ne váljék unalmassá, érdemes néha más gabonafélékkel is kísérletezni. A köles például…
Néhány hete még horror áron mérték az eper kilóját, aztán berobbant a jó idő, és a gyümölcs ára is elindult…
A bodzából készült ital a legcsodálatosabb dolog ezen a földkeregségen, és mivel javában tombol a nyár és a bodzaszezon, itt…
A kicsit savanykás, kicsit édes tejszínes kapormártás szinte bármilyen halhoz remekül passzol, de akár önmagában, eleszegetve is nagyon ízletes. Összetéveszthetetlen…
A spárga nemcsak levesként, párolva vagy sütve, de ropogós, szezámmagos bundában megforgatva is nagyon ízletes. A legnépszerűbb rántott zöldségek közé…
A yayla corbasi, más néven török joghurtleves népszerű étel Törökországban, hiszen könnyen és pillanatok alatt elkészíthető, ráadásul a nyári melegben…
Az epres bundáskenyér pofonegyszerűen elkészíthető, olyan finom, mint egy süti, ráadásul reggelinek sem utolsó. Az itthon ismert bundáskenyér tojással és…