A buffalo csirke jellegzetes csípős amerikai étel, főleg a csirkeszárnyat készítik el így, fűszeres, ropogós módon. Kísérleteztünk kicsit mi is, paprikába töltöttük a húst. A végeredmény csodálatos lett.
Hozzávalók
4 db paprika
2,5 ej vaj
4 db zöldhagyma
0,5 kg csirkemell darálva
1 bögre (fagyasztott) kukorica
krémsajt
1 bögre reszelt sajtkeverék
1 ek BBQ szósz
A paprikát hosszában félbevágjuk és kivesszük a magokat. A tepsit kizsírozzuk, egy nagy serpenyőben pedig elkezdjük melegíteni a vajat. Amikor megolvadt a vaj, adjuk hozzá a felszeletelt hagymát, és lassú kevergetés mellett főzzük 5 percig. Ezek után adjuk hozzá a sajtot, kukoricát, csirkehúst, BBQ szószt és a fokhagymát. Addig főzzük, amíg a sajt teljesen el nem olvas.
Az így kapott keveréket töltsük bele a félbevágott paprikákba és előmelegített sütőben lefedve süssük 25-30 percig. Ezután levesszük a fedőt, majd szórjuk meg egy kis reszelt sajttal és a hagymával, és süssük tovább 5 percig.
Jó étvágyat kívánunk!
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…