A póréhagymás krumplileves gyorsan és egyszerűen összedobható fogás, ami nem terheli meg a gyomrot, így akár vacsorára is jó választás lehet.
A burgonyakrémleves sokak kedvence, ízletes és gyorsan elkészíthető fogás, amely minden évszakban jól tud esni. Ebben a receptben a burgonya mellett a póréhagyma is helyet kap, így még tartalmasabb és finomabb lesz a végeredmény.
A krumplit megpucoljuk, megmossuk, majd kis darabokra vágjuk. A póréhagymát felaprítjuk, és a vajon üvegesre pirítjuk.
Hozzárakjuk a krumplit, kicsit megfuttatjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Belerakjuk a babérlevelet, megszórjuk a kakukkfűvel és ízlés szerint megsózzuk.
Forrástól számított 20 percig főzzük, ekkor eltávolítjuk a kakukkfüvet és a babérlevelet.
Botmixerrel összedolgozzuk, amíg finom, krém állagú nem lesz. Friss petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…