Fotó: My Quiet Kitchen
Egy nagy tányér forró kelkáposzta-krémleves különösen jól tud esni a hideg őszi napokon.
Ahogy hűl az idő, és a nappalok rövidülnek, a könnyed, nyárias ételek helyett egyre többször kívánjuk meg a tartalmas, melengető fogásokat. A borongós időjárás remek lehetőség arra, hogy valami finom és tápláló krémlevest készítsünk, amelyek egyszerűen és gyorsan összedobhatóak, és önmagukban is képesek eltelíteni.
Ugyan a kelkáposztáról sokunknak lehetnek rossz emlékei (elsősorban a menzán kapott főzelék miatt), a kelkáposzta-krémlevest feltétlenül érdemes kipróbálni, tejszínnel igazán ízletes és krémes lesz a végeredmény.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A konyhában színt, illatot és ízt ad minden ételnek, de a kurkuma ennél jóval többre…
A karácsony nem december 24-én kezdődik. Sokkal előbb. Talán akkor, amikor egy hideg reggelen kinyitod…
Vannak filmek, amik azért születnek, hogy elgondolkodtassanak. Aztán vannak karácsonyi filmek, amik csak azért, hogy…
Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor betegen az ember elveszíti az ízek és illatok…
Felnőtteknek szóló tartalom!A cikk alkoholos italról szól, fogyasztása csak 18 éven felüliek számára ajánlott. Kérjük,…
Sült csirkét ennél Budapesten, ami kívül ropogós, belül omlós? A Blaha Chicken Tenders felfedi, mi…