Egy nagy tányér forró kelkáposzta-krémleves különösen jól tud esni a hideg őszi napokon.
Ahogy hűl az idő, és a nappalok rövidülnek, a könnyed, nyárias ételek helyett egyre többször kívánjuk meg a tartalmas, melengető fogásokat. A borongós időjárás remek lehetőség arra, hogy valami finom és tápláló krémlevest készítsünk, amelyek egyszerűen és gyorsan összedobhatóak, és önmagukban is képesek eltelíteni.
Ugyan a kelkáposztáról sokunknak lehetnek rossz emlékei (elsősorban a menzán kapott főzelék miatt), a kelkáposzta-krémlevest feltétlenül érdemes kipróbálni, tejszínnel igazán ízletes és krémes lesz a végeredmény.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…