Kezdőlap Hírek Kóstold meg Görbicz Anita és Sterbik Árpád kedvenceit az OMV töltőállomásain

Kóstold meg Görbicz Anita és Sterbik Árpád kedvenceit az OMV töltőállomásain

581
0
Hirdetés:

Már eddig is igazi gourmet finomságok közül válogathattunk az OMV töltőállomásokon, ám augusztusban még nagyobbat dobbant az OMV VIVA Gourmet Selection kínálata: többek között Görbicz Anita kacsamájas briós és Sterbik Árpád BBQ-s malac szendvicseit  is megkóstolhatjuk.  

Augusztus elejétől egészen új menüsorral indít a OMV ételkínálata, Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje két-két prémium szendviccsel, salátával és desszerttel egészíti ki a sort.

Eszter az új menüsort Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC, valamint Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém többszörös kézilabda Bajnokok Ligája győztes sportolóinak igénye és szája szerint alkotta meg.
Míg Anitának a könnyed, ám egyben karakteres ízvilágú birsalmapürés-burgonyasalátás kacsamáj pátés brióst készítette, addig Árpádnak a barbecue műfaj egyik koronázatlan királyát, a Grill BBQ tépett malac szendvicsét szánta.

Szerintünk mindkettő igen jól hangzik, a kacsamájas szendvics például már évek óta a legnépszerűbb Palágyi-ételek sorát erősíti a töltőállomásokon, amelyet ezúttal fekete szezámos sós briósban tálal. Ami a tépett sertéshúsos szendvicset illeti, Eszter ezt sem bízta a véletlenre, ugyanis speciális BBQ szósszal koronázta meg a végeredményt, amelyet a grillezett kaliforniai paprika, az újhagyma és a jégsaláta tesz még finomabbá.

A prémium szendvicsek mellett, ha akad még hely, érdemes lesz kipróbálni a két pohárdesszert újdonságot, valamint a citrusos kertészsalátát és a paprikás csirkesalátát is.

A szezonális megújuló OMV VIVA Gourmet Selection egyébként már évek óta óriási sikernek örvend – már több, mint 350 ezer terméket értékesítettek a töltőállomásokon – így Palágyi Eszter palettája is már igencsak széles: 23 ínyenc szendvics, 3 saláta, 6 féle desszert volt már elérhető a neve alatt. Ti kóstoltátok valamelyiket?

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház