Hirdetés:

Az RTL Klub népszerű gasztroműsora, A Konyhafőnök alig fejeződött be, már lehet is jelentkezni a soron következő, nyolcadik évadba.

Az új széria csak 2021-ben debütál majd a képernyőkön, ahol ezúttal is hétköznapi emberek mérhetik össze főzőtudományukat az első helyezésért, és az azzal járó 10 millió forintért.

Aki akár egyetlen adást is látott a főző-realityből, az nagyjából sejti, hogy csak azoknak érdemes benevezni a műsorba, akik valóban tudnak, sőt jól tudnak főzni, és nem mellesleg a stresszt és a feszültséget is jól kezelik.

konyhafőnök
Az előző évad nyertese Armando Mundaraín lett. Forrás: Blikk

Ha tehát kedvetek támadt lenyűgözni Magyarország Michelin-csillagos séfjét, Rácz Jenőt és Sárközi Ákost, akkor itt az alkalom, a versenyzők ugyanis ezúttal is tőlük tanulhatják meg a főzés fortélyait, természetesen Fördős Zével kiegészülve. A versenyre az RTL Klub oldalán, ide kattintva lehet jelentkezni.

A Konyhafőnök VIP-et mellesleg éppen most forgatják, ahol ismételten ismert személyek mérhetik össze tudásukat a konyhában. Az VIP-kiadás munkálatai még augusztus elején indultak meg, amely már az ötödik évada lesz a szériának.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház