Kezdőlap Diéta & Egészség Ez tényleg varázslat- Zabrakadabra, a mindenmentes cukrászműhely

Ez tényleg varázslat- Zabrakadabra, a mindenmentes cukrászműhely

946
0
Hirdetés:

Nem édesszájúként cukrászdába menni…na az a kihívás! “Minden bátorságomat összeszedve” egy különleges mindenmentes cukrászdára esett a választásom, a Ferenc körút 1-es szám alatt található Zabrakadabra névre hallgató cukrászműhelyre.

A cukrászműhely ötletgazdái Tóth Szandra és Ruzsányi Dániel legfőbb célja az egészséges életmód hirdetése, és hogy mindezt a lehető legjobb minőségben tálalják az oda látogató érdeklődőknek. Nos, lássuk sikerült-e!

A hely

Vasárnap már nyitásra mentem, és már elsőre elbűvölt a hely figyelemkeltő külseje, lerítt róla, hogy itt most nem egy hagyományos cukrászdába készülök betenni a lábam. Valóban nem is teljesen szokványos, itt ugyanis helyben készült glutén-, laktóz-, cukormentes, paleo sütiket, tortákat és fagyikat kóstolhatunk és kézműves szörpöket és teákat is szürcsölgethetünk mellé. Nem kell megijednünk a körút forgalmas autótengerétől sem, belépve ugyanis egy kellemes, nyugodt Barbie-lakban találhatjuk magunkat, teljesen elszigetelődve a nagyváros zajaitól.

 

A sütik 

A választék nem volt hatalmas, de éppen annyi, hogy kedvemre válogathassak közülük. Végül hosszas tanakodás után egy paleo zöld teás szeletre esett a választásom. Hozzáteszem, nem volt egyszerű döntés, hiszen egytől egyig jól néztek ki a pultban sorakozó társai is. A zöld teás szelet, azonban felkeltette az érdeklődésemet, mivel magam is lelkes fogyasztója vagyok a teának, édességként azonban még sosem próbáltam. Nos, a sütemény elnyerte a tetszésemet, bár a citrusos jegyek mellett nem különösebben éreztem benne a zöld teát, pedig higgyétek el rendkívül igyekeztem. Hozzáteszem, akadt még a pultban kiwi-pisztáciás, cappucinós, epres és csokis vegán szelet is.

 

A kiszolgálás

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem nagyon elkeserít, ha udvariatlanul bánnak egy vásárlóval, vagy ha éppen csak a fenébe nem kívánnak minket. Mielőtt azonban hoznánk a vasvillákat, le kell szögeznem, hogy a Zabrakadabra esetében erről szó sincs. Éppen ellenkezőleg! Nagyon kedves volt a pultban álló hölgy, készségesen válaszolt minden felmerülő kérdésemre. Öröm volt ott vásárolni.

Összegzés – Zabrakadabra:

Nagy cukorkerülőként nem nagy barátaim az édességek, sőt, ahogy fentebb említettem is, ez tulajdonképpen nehezemre sem esik. Mindenféleképpen egy olyan cukrászdát akartam ezért bemutatni Nektek, amelynek süteményei az egészséges életmódba is beleilleszthetők. Az elvárásaimat a Zabrakadabra szinte tökéletesen meg is ugrotta, lelkiismeretfurdalás nélkül tudom ajánlani bárkinek, sőt az is biztos, hogy nektek sem lesz bűntudatotok az itteni édességektől!

 

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig: 10.00-20.00
szombat: 10.00-19.00
vasárnap: 10.00-18.00

Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház