seven-hills
Fotó: Seven Hills
Hirdetés:
Vájling.hu Webáruház

Magyar gin soha ekkora elismerésben nem részesült még, mint a Seven Hills 
Distillery Tokaj GIN-je, amely kiemelkedő eredménnyel térhetett haza a nemzetközi porondról.

Hallottatok már a Seven Hills Tokaj GIN-ről? Ha nem, akkor érdemes lesz vele megismerkedni, ugyanis a piacvezető londoni szaklap, a The Spirits Business által évente megrendezésre kerülő THE GIN MASTERS versenysorozaton a magyar gin a legmagasabb, MASTER kitüntetésben részesült. Nem ez volt egyébként az egyetlen alkalom, hogy a hazai párlatot elismerték, 2020 végén ugyanis a TOP 10 nyertes ginek közé is bekerült!

Akinek esetleg a THE GIN MASTERS verseny nem mond semmit, annak azt érdemes tudni róla, hogy a The Spirits Business által megrendezett versenysorozat 2008-as indulása óta mára a világ egyik legrangosabb szeszesitalipari megmérettetésévé nőtte ki magát, ahol az italokat összesen 16 különböző kategóriában értékelik a szakma legjobb érzékszerveivel rendelkező bírái. 2020-ban több mit 300 gin mérettette meg magát a THE GIN MASTERS kiíráson, melyek közül a második fordulóban mindössze 11 italnak ítélték oda a MASTER minősítést – köztük a Tokaj GIN-nek is.

seven-hills
Fotó: Seven Hills

Seven Hills Distillery Bodrogkisfaludon üzemelő fiatal kézműves whisky- és ginfőzde, amely 2020 őszén nyitotta meg kapuit, hogy a Tokaj-hegyaljai földhöz, klímához és hagyományokhoz szorosan kapcsolódva különleges párlatok elkészítésének adjon helyet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház