A pestós spagetti receptjénél talán a világon nincs egyszerűbb, ráadásul húsmentes, egészséges és még laktató is.
Szoktuk mondani, hogy a legegyszerűbb ételek a legjobbak, és ez igaz a pestós tésztákra is. Persze itt is lehet bonyolítani a dolgokat, ha magunk készítjük hozzá a pestót, ám most egy pikk-pakk kész változattal készültünk, így maradtunk a bolti verziónál. (Természetesen, ha van otthon házilag készült, akkor azt használjuk!)
Hozzávalók
1 csomag spagetti
10 db koktélparadicsom
pesto
5 dkg friss bazsalikomlevél
10 ek parmezán
A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük, és a tésztát visszatesszük a fazékba.
Hozzákeverjük a pestót, majd a félbevágott koktélparadicsomokat, és megszórjuk a parmezánnal. Ennyire egyszerű az egész!
Bazsalikomlevéllel díszítjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ]