Hirdetés:

Tavasszal a hazai különlegességeké a főszerep az OMV Gourmet Selection ételkínálatában, a két új szendvics mellett frissítő salátákkal és krémes desszertekkel is bővül a repertoár. 

A különleges harapnivalókért Palágyi Eszter, a Szigligeti Várudvar Étterem Executive Chef-je felel, aki ezúttal is prémium magyar alapanyagokat használ az OMV Gourmet Selection család legújabb tagjaihoz.
Íme a friss tavaszi kínálat:

Szarvas sonkás szendvics

A klasszikus magyar ízeket idéző szendvicsnél aszalt áfonyával ízesített ciabattába kerül egy különleges szarvaspörkölt krém, amit érlelt szarvas sonka, paprikás szarvas szalámi, valamint cheddar sajt, paradicsom és rukkola egészít ki.

omv gourmet
Szarvas sonkás szendvics

Tihanyi sajtvarázs szendvics

A vegetáriánus étrendbe is beilleszthető Tihanyi sajtvarázs szendvicsnél a sajtos zsemlében a fűszeres-fokhagymás céklás humuszkrém kellemesen harmonizál a kerek grillezett camemberttel, a szárított paradicsommal, lilahagymával és fodrossalátával.

omv gourmet
Tihanyi sajtvarázs szendvics

Ínyenc jércesaláta

A karakteres húsos saláta currys csirkével, ananásszal és rukkolával teszi teljessé az élményt.

omv gourmet
Ínyenc jércesaláta

Pesztós zöldsaláta

Vegetáriánus étrendet követőknek készült a kígyóuborkát, lilakáposzta csíkokat, pirított tökmagot, spenótos zsemlegombócot és zöld kaliforniai paprikát tartalmazó saláta, amely a zöld pesztós dresszingtől lesz igazán izgalmas.

omv gourmet
Pesztós zöldsaláta

Citromos répatorta

A könnyed és krémes állagú rétegesen töltött répatorta pohárdesszert almapürével és citrom mousse-szal elégíti ki az édesség utáni vágyat.

Citromos répatorta

Lekváros mákos nudli

A gyermekkor ízeit idéző mákos nudli rétegzett mákos nudli pohárdesszert formájában születik újjá az OMV töltőállomásain, ahol meggytöltelék halmokkal és vaníliás krém tuffokkal töltve, mákkal panírozva, csokigolyóval díszítve kerül a vásárlók elé.

Lekváros mákos nudli

A legújabb Gourmet Selection termékek elérhetőek országszerte 67 töltőállomáson.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház