Hirdetés:

A rajongók nagy örömére, itthon is elérhetővé vált a népszerű dél-koreai fiúcsapatról elnevezett „BTS” McDonald’s menü. 

A koreai fiúbanda lassan nyolc éve van a pályán, számos lemez, klipp és turné van a hátuk mögött, nem csoda hát, hogy a világ egyik legnagyobb franchise hálózata is felfigyelt rájuk. A McDonald’s étteremlánc áprilisban jelentette be, hogy a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő, K-pop irányzatot képviselő BTS együttessel kötött megállapodás értelmében egyedülálló menüt dobnak piacra. Az új, limitált szériás menü azért is különleges, mert az eddigi kollaborációk nem voltak elérhetőek az egész világon, ám a BTS menü világszerte azonos időben, közel 50 országban lesz kapható.

A BTS McMenü Plusz néven futó csomagban 9 darab McNuggets, egy nagy adag sültkrumpli, egy nagy üdítő és két különleges szósz található: az új, édes chili szósz és a pikáns ízvilágú cajun szósz. Az eredeti menü egyébként 10 darab McNuggets-et, közepes krumplit és közepes Colát tartalmaz, szóval minimálisan más csak a magyar változat.

A BTS Menü május 27-től a hazai vásárlók számára is elérhető az éttermekben, a McDrive-okon vagy a McDelivery szolgáltatáson keresztül. A sikercsapat egyébként piacra dobott egy speciális, kifejezetten ehhez az együttműködéshez készült ruhakollekciót is, hogy legyen mit felvenni a fűszeres csirkefalatok elmajszolásához.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház