3 milliós volt a legnagyobb Netpincér rendelés

4 év ago

Átlagban csaknem napi négy rendelést adott le április-májusban a Netpincér rendszerét leggyakrabban használó ügyfél, a legnagyobb összeget költő ételrendelő pedig…

Selymes karfiolkrémleves

4 év ago

Az egyik kedvenc zöldségünk a karfiol, ami elképesztően jól variálható: a karfiolkrémleves például annyira finom, hogy sosem tudunk neki ellenállni. …

Egy újabb tojásos reggeli: így készül a zöldséges tojásmuffin!

4 év ago

A tojásmuffin nagyon gyorsan elkészül, és remekül csomagolható, így bárhol előkaphatjuk, ha éppen megéheznénk.  A tojásrántotta kifejezetten finom reggeli, gyorsan…

Hogyan készül a mennyei, négykrémes flódni?

4 év ago

Bár sok elemből áll, mégsem akkora ördöngösség összerakni, ugyanis a flódni elkészítése könnyebb, mint gondolnánk! A flódni az askenázi zsidó…

Egy rendhagyó fogás: a sütőtök főzelék

4 év ago

A sütőtök főzelék nem tartozik a népszerű főzelékek közé, amit mi nem is értünk: édeskés íze remekül passzol a kaporral…

Villányi Vörösbor Napok a bor városában!

4 év ago

A Villányi Vörösbor Fesztivál helyett ezúttal a Villányi Vörösbor Napok jóvoltából élvezhetjük a minőségi borok ízeit, de nem csak ihatunk,…

Vegán tökmagkrém, nem csak vegánoknak!

4 év ago

Magból krémet készíteni nem túl nagy ördöngösség, ám egyszerűsége ellenére a tökmagkrém egészen biztos, hogy a többség kedvence lesz! A…

Tökmag Vegán, a street food és az egészség találkozása!

4 év ago

A Tökmag Vegán közel sem ismeretlen a vega és vegán közösségben, jóhírét pedig nem a véletlennek köszönheti: finom, friss és…

Laktató parasztreggeli, ha hosszú napnak nézünk elébe!

4 év ago

A parasztreggeli remek megoldás, ha hosszú program van kilátásban, és bőségesen fel akarunk tankolni kalóriával az egész napra.  Főleg akkor…

Így készül a tökéletes házi majonéz!

4 év ago

A legtöbb háztartásban közkedvelt vendég a majonéz, ám a többség beéri a bolti, ízfokozókkal telespékelt műanyagokkal. Mi inkább a természetesre…