Espresso Embassy – a kézműves életérzés találkozása a kávéval a belváros szívében

5 év ago

Inkognitóban, természetesen a kötelező maszkban és napszemüvegben érkeztünk meg Budapest egyik különleges kézműves kávézójába, az Arany János utcában található Espresso…

Ezekre figyelj oda, ha a padlizsánkrémet készíted

5 év ago

Erdélyben kóstoltunk először a padlizsánkrém mennyei ízét, onnantól kezdve pedig örök szerelem szövődött köztünk és a püspöklila gyümölcs között.  Ahhoz…

Régimódi diós tészta

5 év ago

Gyerekkori nagy kedvencünk a diós tészta, amelyet már-már pofátlanul egyszerű elkészíteni, így mikor nincs kedvünk órákat forgolódni a konyhában, szívesen…

Az ALDI pizzájában fémdarabok lehetnek

5 év ago

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. fogyasztóvédelmi okokból visszahívja valamennyi magyarországi üzletéből a "CUCINA NOBILE klasszikus vagy rusztikus pizzatészta paradicsomszósszal elnevezésű,…

Rántott gomba tartármártással

5 év ago

A rántott gomba nem különösebben bonyolult étel, mondhatni puritánul egyszerű és relatíve gyorsan is elkészíthető, mégis működik. A rántott gomba…

Sárgarépa-főzelék mézzel édesítve a legfinomabb

5 év ago

Sokszor említettük már nektek, hogy finoman szólva nem szerettük a menzás kosztot. A sárgarépás ételek pedig szintén ezek közé tartoztak,…

A 7 legextrémebb étterem a világon

5 év ago

Horrorvacsora? Vízalatti ebéd? Földrengés-kávézó? Bizony bőven akadnak furcsaságok a világon, a lentebb is említett éttermek, például pont ilyenek.  Kannibál Étterem…

Finom és szupergyors túrófánk

5 év ago

A fánk kapcsán elsőként a farsangi szezon jut eszünkbe, ám mi annyira szeretjük ezt a finomságot, hogy igazán sajnálnánk, ha…

Sült cékla fűszeresen

5 év ago

A cékla legnépszerűbb formája az ecetes céklasaláta, ám ezúttal nem ezt szeretnénk megmutatni, hanem azt, hogy sült formájában is milyen…

Fekete: hangulatos hely egy kozmopolita reggelihez

5 év ago

Reggelizz úgy, mint egy király - tartja a mondás, és ez nem is véletlen: a reggeli a nap egyik legfontosabb…