Tojásos nokedli ecetes salátával

4 év ago

A fejes saláta szezon megkerülhetetlen fogása a tojásos nokedli, amelynek egyetlen trükkje a nokedli szaggatás, ám ha odafigyelünk, akkor ettől…

Juhtúróval töltött gomba

4 év ago

Most hogy itt nyár, és nyakunkon a grillszezon ajánlunk egy töltött gomba receptet, amelyet mi sosem mulasztunk el elkészíteni a…

Arancini, Szicília kedvenc rizsgolyója

4 év ago

Az arancini klasszikus szicíliai étel, amelynek alapját a rizottó és a különféle sajtok adják. Ha falatnyi méretűre készítjük, akkor szuper…

Mozzarella caprese – olasz saláta pillanatok alatt

4 év ago

A mozzarella caprese egy végtelenül egyszerű saláta, ám hogy igazán tökéletesen legyen csakis a legjobb alapanyagokból készítsük. A mozzarella caprese…

Egy leves telis-tele zöldséggel: ízletes magyaros karfiolleves

4 év ago

Egy magyaros karfiollevest bármikor gyorsan összedobhatunk: ízletes és gyors, ráadásul sok hasznos tápanyag is van benne.  A zöldséglevesek nagyon gyorsan…

Sárgaborsó főzelék, ahogyan mi szeretjük

4 év ago

A régimódi sárgaborsó főzelék igen megosztó étel, amolyan mumus volt nekünk is nagyon sokáig. Lehet az volt az oka, hogy…

Mentás eperkrémleves

4 év ago

Őszinték leszünk: nekünk a menzai gyümölcslevessel sem volt semmi bajunk, bár az tény, hogy az itthon készült gyümölcslevesek mérföldekkel jobbak,…

Paradicsomos-pestós spagetti

4 év ago

A pestós spagetti a világ egyik legegyszerűbb étele, különösen akkor, ha kész alapanyagokból dolgozunk. Bár önmagában is nagyon finom, ha…

Így készül el pillanatok alatt az epres álom

4 év ago

Az epres álom sütés nélkül készül, ráadásul elrontani sem lehet, mégis mindenki imádja. Elég jó kombináció, nem igaz? Igazi könnyed,…

Rakott édesburgonya

4 év ago

Ha ezúttal nem a megszokott ízélményére vágynál, akkor ajánlunk egy rakott édesburgonya receptet, amely hasonlóképpen készül, mint a francia rakott…