Vajban sült lazac, ahogy mi készítjük

4 év ago

Kevesebb finomabb dolgot tudunk elképzelni egy vajban omlósra sült lazacnál. Ez a halfajta manapság már itthon is nagyon egyszerűen beszerezhető.…

A japán konyha gyöngyszeme – miso leves pofonegyszerűen

4 év ago

Kóstoltátok már a japánok isteni finom tradicionális levesét? Ha még nem, és kíváncsiak vagytok a keleti konyha egyik gyöngyszemére, akkor…

Sajtos rakott zöldbab sok-sok tejföllel

4 év ago

Ti is szeretitek a rakott zöldségeket? És a zöldbabbal hogy álltok? Hoztunk Nektek egy csodás rakott zöldbab receptet, amelyben nem…

Tejszínes “hamis carbonara” pofonegyszerűen

4 év ago

A tejszínes carbonara spagetti valójában a magyar ízvilágra formált carbonara, amely több pontban is eltér az eredetitől. Tekintünk most el…

Így lesz szuperkrémes a tejberizs – a főzési technikán múlik

4 év ago

Kóstolgathatjuk a gasztronómia mennyei egzotikus édességeit, lehetünk nyitottak a különböző pikáns ízvilágú ételek iránt, de olykor az egyszerűségben nagyszerűség rejlik.…

Elképesztően csokis ál-croissant pillanatok alatt

4 év ago

Te is csokiimádó vagy? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld az elképesztően csokis croissant receptünket, amelyben egyszerűen nem…

Az igazi bolognai ragu

4 év ago

Rengeteg tévhit létezik a bolognai ragu receptjével kapcsoltban, millió kérdés merülhet fel az eredetivel kapcsolatban. Bolognai spagettit ugyanis mindenki evett…

Gyermekkorunk íze: sóskamártás édesen

4 év ago

A sóska igencsak megosztó étel, pedig ha jól van elkészítve, akkor nagyon ízletes lehet. Ezúttal a klasszikus sóskamártás receptjét hoztuk…

Zseniális stíriai metélt: túró és selymes vaníliakrém találkozása

4 év ago

A stíriai metélt nevét egyre ritkábban hallani, sőt éttermekben sem kapni igazán. Fogalmunk sincs, hogyan jutott eszünkbe, ugyanis legutoljára talán…

Így készül a sütiőrültek álma: a cruffin

4 év ago

A croissant és a muffin szerelemgyereke a cruffin, amely isteni reggelire vagy uzsonnára, és azzal töltjük, amivel csak szeretnénk. Mi…