Stefánia szelet a húsvéti hidegtálra

4 év ago

A fasírtot rengeteg módon elkészíthetjük, az egyik ilyen változat a klasszikus Stefánia szelet vagy más néven a Stefánia vagdalt. Húsvétkor…

Idén biztosan lesz elég csokinyúl a boltokban

4 év ago

Ebben az évben a Magyar Édességgyártók Szövetsége a húsvéti édességek (csokinyúl, csokitojás, csokicsibe és társaik) fogyasztás csökkenését valószínűsíti, mert felmérések…

Így készül a tökéletes máglyarakás

4 év ago

A máglyarakás első ránézésre bonyolultnak tűnhet, talán ez az oka, hogy viszonylag kevés háziasszony recepttárában lelhető fel. Mi ezen szeretnénk…

Tejszínes-sonkás spagetti, ha gyorsan szeretnél valami laktatót

4 év ago

A sonkás, tejszínes tészták örök kedvencek, mindig van rá idő és kedvünk is, hogy elkészítsük. A tészta lehet penne, makaróni…

Sonkatekercs variációk Húsvétra: tormás, tojásos és sajtkrémes-uborkás

4 év ago

Ha nincs sok időd naphosszat robotolni a konyhában Húsvétkor, vagy egyszerűen csak valami gyorsan bekapható finomságra vágysz, akkor a sonkatekercs…

Dreher IPA – a Dreher legkeserűbb világos söre

4 év ago

A Dreher IPA a hatodik variánsként érkezik a márka családjába a Bak, a Hidegkomlós, a Pale Ale, a Red Ale…

Egy elfeledett paraszti étel: a zöldséges kötött galuska leves

4 év ago

Egy igazán hagyományos étel a kötött galuska leves, amihez teljesen megfelelő, ha csak valami könnyed második fogást készítünk. A leves…

A legjobb sütés nélküli desszertek

5 év ago

Valljuk be, nincs mindig kedvünk, na és időnk sem, hosszú órákat robotolni a konyhában. Most olyan desszerteket mutatunk, amik pikk…

Piperade, a spanyol (vagy inkább francia?) lecsó titka

5 év ago

Bár nincs egyetértés abban, hogy a spanyol vagy a francia konyha remeke-e a piperade, ez azonban majdhogynem lényegtelen is, hiszen…

Csődbe mehet a Vapiano

5 év ago

Csődeljárást kezdeményezett a Vapiano étteremlánc alapítója, a Vapiano Európai Részvénytársaság (SE). A német cég szerdán késő este kiadott közleménye szerint…