A fasírtot rengeteg módon elkészíthetjük, az egyik ilyen változat a klasszikus Stefánia szelet vagy más néven a Stefánia vagdalt. Húsvétkor…
Ebben az évben a Magyar Édességgyártók Szövetsége a húsvéti édességek (csokinyúl, csokitojás, csokicsibe és társaik) fogyasztás csökkenését valószínűsíti, mert felmérések…
A máglyarakás első ránézésre bonyolultnak tűnhet, talán ez az oka, hogy viszonylag kevés háziasszony recepttárában lelhető fel. Mi ezen szeretnénk…
A sonkás, tejszínes tészták örök kedvencek, mindig van rá idő és kedvünk is, hogy elkészítsük. A tészta lehet penne, makaróni…
Ha nincs sok időd naphosszat robotolni a konyhában Húsvétkor, vagy egyszerűen csak valami gyorsan bekapható finomságra vágysz, akkor a sonkatekercs…
A Dreher IPA a hatodik variánsként érkezik a márka családjába a Bak, a Hidegkomlós, a Pale Ale, a Red Ale…
Egy igazán hagyományos étel a kötött galuska leves, amihez teljesen megfelelő, ha csak valami könnyed második fogást készítünk. A leves…
Valljuk be, nincs mindig kedvünk, na és időnk sem, hosszú órákat robotolni a konyhában. Most olyan desszerteket mutatunk, amik pikk…
Bár nincs egyetértés abban, hogy a spanyol vagy a francia konyha remeke-e a piperade, ez azonban majdhogynem lényegtelen is, hiszen…
Csődeljárást kezdeményezett a Vapiano étteremlánc alapítója, a Vapiano Európai Részvénytársaság (SE). A német cég szerdán késő este kiadott közleménye szerint…