Fűszerpaprika, a magyarok világhíres fűszere

5 év ago

A magyar fűszerpaprika - legyen az a szegedi vagy a kalocsai - a hagyományos magyar konyha alapvető fűszere, nem mellesleg…

Sűrű francia forró csoki házilag

5 év ago

Mi is lehetne jobb a hidegben egy isteni forró csokinál? Bár mi egy forró fürdőt is szívesen vennénk, azért egy…

Így lesz igazán finom a bolgár sopszka!

5 év ago

A sopszka saláta híres balkáni étel, sok nemzet a magájénak valja. Bár a nevében a saláta elnevezés csalóka lehet, ugyanis…

Pékséget költöztethetünk a konyhába a Panasonic kenyérsütőjével

5 év ago

Aki szereti a kiadós reggelit, annak kevés kellemesebb dolog lehet, mint a frissen sült kenyér illata. Ezért általában el kell…

Eljött a töltött paprika ideje

5 év ago

A hagyományos töltött paprika az egyik legklasszabb magyar étel. Gyerekként legtöbbször csak a töltelékét ettük meg, mára viszont már a…

Édes pötty a szürke hétköznapokban

5 év ago

Hogyan kell egy kecskeméti családi vállalkozásból egy jól menő cukrászdát csinálni, amely már Kecskemét mellett Budapesten is megtalálható? Hát így!…

Néhány érv a kivi mellett, amiért kár lenne kihagyni

5 év ago

Mivel a friss gyümölcsök kínálata nem túl bőséges télen, így be kell érjük az importált gyümölcsökkel. Na, nem mintha ezekkel…

Endívia, egy különleges idegen

5 év ago

Itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónából, és olyan növények is asztalodra kerüljenek, mint az endívia. Ez a jelentős tápanyag…

Mákosguba torta recept – aminél mi nem ettünk még finomabbat

5 év ago

Hogy mi lehet jobb egy mákos gubánál? Hát a mákosguba torta! Természetesen a hagyományos recepttel sincs semmi gond, de hát…

Ha január, akkor könnyű ételek

5 év ago

A karácsonyi és szilveszteri lakmározások után eljön az újévi fogadalmak időszaka. Nem véletlenül kerül előkelő helyre a fogyókúra és a…