Kapormártás variációk kaporkedvelőknek

5 év ago

Egyszerű, mégis nagyszerű köret a kapormártás. Savanykásan vagy édesen egyre megy, és még a pénztárcánkat sem terheli meg. Hoztunk hozzá…

Mi is az a pomelo, és hogyan hámozzuk meg?

5 év ago

Tudjátok miért rekorder a pomelo? Na, és azt, hogy hogyan érdemes meghámozni? Persze, a boltokban már egész gyakran találkozni vele,…

Nem kell mindig a legdrágább csodaszer, helyette ott a kapor!

5 év ago

Mindenki a legkülönbözöbb egzotikus csodanövényeket keresi, holott néha érdemes lenne szétnéznünk a kertünkben és a saját házunk táján is. A…

Próbáltad már a gránátalma mártást?

5 év ago

Mennyei gránátalmás pohárkrém vagy a gránátalma chutney. Mind mind isteni desszertek. De gondoltátok volna, hogy a gránátalma jól passzol például…

Így válaszd ki a finom, érett ananászokat!

5 év ago

Trópusi gyümölcs, amely sokak kedvence. Nemcsak finom, de nagyon egészséges is. De vajon, miért is érdemes rendszeresen fogyasztani? Na, és…

Akkor most beszéljünk egy picit a sáfrányról!

5 év ago

A sáfrány egyik legdrágább fűszernövény a világon, amely sokáig csak a nemesek kiváltsága volt. Népszerű levesekhez, süteményekhez és húsokhoz, de…

Fekete rizs, hogy micsoda?

5 év ago

A rizsről nincs olyan ember, aki ne hallott volna, na de vajon mi a helyzet a fekete rizzsel? Ha különleges…

Sült müzli extrákkal – a granola-sztori

5 év ago

Szinte mindenki hallotta már a granola kifejezést, de talán nem mindenki tudja mit is takar. Azt meg talán még kevesebben,…

Bronzérmes lett a Kreinbacher pezsgő Londonban

5 év ago

A világ legjelentősebb pezsgőversenyeként számon tartott Champagne and Sparkling Wine World Championships minden évben a világ legkiemelkedőbb pezsgői közül választja…

Ha az Ekler-fánk mesélni tudna

5 év ago

Mi személy szerint rajongunk azokért a gasztro oldalakért, ahol nemcsak a recept köszön velünk szembe, hanem kapunk egy kis ízelítőt…