Fotó: Taste of Home
A buffalo csirke jellegzetes csípős amerikai étel, főleg a csirkeszárnyat készítik el így, fűszeres, ropogós módon. Kísérleteztünk kicsit mi is, paprikába töltöttük a húst. A végeredmény csodálatos lett.
Hozzávalók
4 db paprika
2,5 ej vaj
4 db zöldhagyma
0,5 kg csirkemell darálva
1 bögre (fagyasztott) kukorica
krémsajt
1 bögre reszelt sajtkeverék
1 ek BBQ szósz
A paprikát hosszában félbevágjuk és kivesszük a magokat. A tepsit kizsírozzuk, egy nagy serpenyőben pedig elkezdjük melegíteni a vajat. Amikor megolvadt a vaj, adjuk hozzá a felszeletelt hagymát, és lassú kevergetés mellett főzzük 5 percig. Ezek után adjuk hozzá a sajtot, kukoricát, csirkehúst, BBQ szószt és a fokhagymát. Addig főzzük, amíg a sajt teljesen el nem olvas.
Az így kapott keveréket töltsük bele a félbevágott paprikákba és előmelegített sütőben lefedve süssük 25-30 percig. Ezután levesszük a fedőt, majd szórjuk meg egy kis reszelt sajttal és a hagymával, és süssük tovább 5 percig.
Jó étvágyat kívánunk!
Az eldobható gumikesztyűk alapvető elemei a higiéniai és biztonsági gyakorlatoknak, elengedhetetlenek az egészségügytől kezdve az…
Ha baráti vacsoraötletet keresel, ami gyors, olcsó és garantáltan jó hangulatot teremt, akkor a palacsintaparti…
Mit tegyünk az uzsonnásdobozba, ha unjuk a párizsis zsemlét? Hogyan lehet a tízórai egyszerre egészséges,…
Meki szendvics + magyaros retro ízvilág + Dzsúdló = mi kell még? Na jó, bevalljuk:…
A fogak egészsége vitalitásunk egyik alappilérét képezi. Ugyanis az emésztés már a szájban, a rágással…
Talán te is ismered azt az érzést, amikor tudod, hogy változtatnod kell, de valami mégis…