Ma már retrónak számít, de a mi gyerekkorunknak megvolt a maga igazi büfés szendvicse. Turista szalámis, tojáskarikás rajta egy kis piros arannyal.
Régen a szilveszter elmaradhatatlan kelléke volt, de az iskola büfék, a szülinapi zsúrok és a házibuliknak is elmaradhatatlan kelléke volt a retro szendvics. Szerintünk Húsvétra is ideális, természetesen fel is turbózhatjuk, de fontos, hogy megtartsuk a régi hangulatot és az ízeket.
Bár manapság már mindenféle fancy falatok kerülhetnek a hidegtálakra, de szerintünk a retro szendvicsnek még mindig az asztalon a helyük. Mutatjuk, mi hogyan készítjük.
A kenyereket szép alaposan megkenjük margarinnal (itt igyekezzünk azért a jó minőségűt választani), majd jöhet rá a szalámi, a főtt tojás, a savanyú uborka, a reszelt sajt, na és az elmaradhatatlan pirosarany!
Kép forrása: cookpad.com
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…