Ma már retrónak számít, de a mi gyerekkorunknak megvolt a maga igazi büfés szendvicse. Turista szalámis, tojáskarikás rajta egy kis piros arannyal.
Régen a szilveszter elmaradhatatlan kelléke volt, de az iskola büfék, a szülinapi zsúrok és a házibuliknak is elmaradhatatlan kelléke volt a retro szendvics. Szerintünk Húsvétra is ideális, természetesen fel is turbózhatjuk, de fontos, hogy megtartsuk a régi hangulatot és az ízeket.
Bár manapság már mindenféle fancy falatok kerülhetnek a hidegtálakra, de szerintünk a retro szendvicsnek még mindig az asztalon a helyük. Mutatjuk, mi hogyan készítjük.
A kenyereket szép alaposan megkenjük margarinnal (itt igyekezzünk azért a jó minőségűt választani), majd jöhet rá a szalámi, a főtt tojás, a savanyú uborka, a reszelt sajt, na és az elmaradhatatlan pirosarany!
Kép forrása: cookpad.com
A konyhában színt, illatot és ízt ad minden ételnek, de a kurkuma ennél jóval többre…
A karácsony nem december 24-én kezdődik. Sokkal előbb. Talán akkor, amikor egy hideg reggelen kinyitod…
Vannak filmek, amik azért születnek, hogy elgondolkodtassanak. Aztán vannak karácsonyi filmek, amik csak azért, hogy…
Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor betegen az ember elveszíti az ízek és illatok…
Felnőtteknek szóló tartalom!A cikk alkoholos italról szól, fogyasztása csak 18 éven felüliek számára ajánlott. Kérjük,…
Sült csirkét ennél Budapesten, ami kívül ropogós, belül omlós? A Blaha Chicken Tenders felfedi, mi…