A muffin alapreceptet jó eséllyel mindenki ismeri, de kóstoltátok már a céklás-kakaós verziót?
A muffinban az a jó, hogy csupa otthon található anyagból elkészíthetjük, és szinte lehetetlen elrontani. Százféle változata létezik, szórhatunk bele kakaóport, kókuszt, áfonyát, rumaromát, mákot; lazíthatjuk lekvárral, répával, cukkinivel vagy akár céklával is. A bíborvörös, kissé földízű, édeskés zöldség remekül passzol a kakaóhoz, a tésztával pedig egyenesen csodát tesz.
A céklát megmossuk, megtisztítjuk, majd kislyukú reszelőn a kellő mennyiséget lereszeljük. Külön tálkákba összekeverjük a nedves és a száraz anyagokat.<
Ezután a két tál tartalmát összeöntjük, majd alaposan elkeverjük. Muffinsütőbe muffinpapírokat helyezünk, majd ezeket megtöltjük a tésztával.
[sc name=”facebook” ]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…