Idén 25. alkalommal választották meg hazánkban Az Év Fagylaltját, és a negyedszázados jubileum a FrieslandCampania Hungária számára különösen emlékezetesen alakult: csokoládé kategóriában Ipacs Balázs, professzionális tejszínek és vajak gyártójának, a Debic cukrászati tanácsadója nyerte el a bronzérmet. A magyar kézműves fagylaltok népszerűsítését célzó, július elején zajló versenyt a Magyar Cukrász Ipartestület szervezte, a szakértő zsűri a legkülönlegesebb alkotásokat díjazta.
A „hagyományos” és „mentes” mellett idén a csokoládé világnapja alkalmából külön „csokoládé” kategóriát is meghirdetett a Magyar Cukrász Ipartestület a júliusi Év Fagylaltja versenyen.
A csokoládé kategóriában a FrieslandCampina Hungária színeiben induló Ipacs Balázs a fényesen csillogó bronzérmet vihette haza. A Debic cukrászati tanácsadója Flamand csokoládé fantázianevű fagylaltjával érte el a kimagasló eredményt.
„A világon a legnépszerűbb fagylaltíz a csokoládé, ezért ha valaki csokiból képes maradandót alkotni, akkor más ízekben is erős lehet. Az anyagválasztásban az egyik biztos pillért a Debic Scoop Ice alapja jelentette. A Debic kézműves fehér fagylalt alapját saját csokoládészósszal vegyítettem, mely megalapozta a jeges finomság kiváló krémességét” – hangsúlyozta az idei megmérettetésen harmadik helyet kiérdemlő Ipacs Balázs, a FrieslandCampina Hungária szakembere.
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…