A cseresznyés muffin egy rendkívül egyszerűen és gyorsan elkészíthető sütemény, így egy fáradt nap után is könnyen összedobhatod.
Az alap muffin pillanatok alatt elkészül, tetszőlegesen ízesíthető különböző krémekkel, gyümölcsökkel, vagy csokidarabkákkal. Hogy ne csak szép legyen, de finom is, tegyünk bele cseresznyét, az édes, roppanós gyümölcs ugyanis nemcsak a piskótába, de egy sima vajas muffinba is remekül passzol.
30 dkg finomliszt
A cseresznyét kimagozzuk és félbe vágjuk.
A szárazanyagokkal alaposan összekeverjük. A többi összetevőt egy keverőtálba öntjük, és alaposan kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a szárazanyagokat és a cseresznyét.
Fakanállal összekeverjük, majd muffin formákba kanalazzuk őket.
Előmelegített sütőben, 175 fokon sütjük, 25 percig.
[sc name=”facebook” ]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…