A zöldségfasírtok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nem is véletlen hiszen finomak és egészségesek, ami lássuk be, elég jó párosítás manapság. A céklafasírt gyönyörű színével pedig egyből a kedvencükké vált.
A céklafasírt remek választás fogyókúrázóknak is, hiszen lényegesen kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a húsos variáció. Ha tepsiben készítjük el még egészségesebb lesz, hiszen nem kell töménytelen mennyiségű olajat használni a kisütéséhez – bár igaz, ami igaz, mi most olajban sütöttük ki a gombóckákat.
Egyébként pedig egy remekül variálható étel, hiszen főzelékekhez, mártogatósként vagy krumpli mellé is remek választás.
Borítókép forrása: Mindmegette
Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…
Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…
Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…
Emlékszel a kilencvenes évekre? VHS a tékából, pasztellszínű görkorcsolya, Spice Girls kazetta a walkmanben, és…
Van egy illat, ami bármilyen időjárásban nyarat varázsol a levegőbe: a lassan karamellizálódó BBQ szószé.…
A hajnali és késő esti repülőjáratok nem ritkák – sőt, sokan tudatosan választanak ezek közül,…