A zöldségfasírtok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nem is véletlen hiszen finomak és egészségesek, ami lássuk be, elég jó párosítás manapság. A céklafasírt gyönyörű színével pedig egyből a kedvencükké vált.
A céklafasírt remek választás fogyókúrázóknak is, hiszen lényegesen kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a húsos variáció. Ha tepsiben készítjük el még egészségesebb lesz, hiszen nem kell töménytelen mennyiségű olajat használni a kisütéséhez – bár igaz, ami igaz, mi most olajban sütöttük ki a gombóckákat.
Egyébként pedig egy remekül variálható étel, hiszen főzelékekhez, mártogatósként vagy krumpli mellé is remek választás.
Borítókép forrása: Mindmegette
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…