Fotó: Easy Peasy Creative Ideas
A tonhalkrém egy tipikus lusta recept, de nincs ezzel semmi baj, néha pont ilyenre van szükségünk.
A rohanós reggeleket senkinek sem kell bemutatnunk: szól az ébresztő, kipattanni az ágyból, felöltözni, elkészülni, és még gyors enni is valamit. Na ilyenkor jön jól az előző este elkészített és lehűtött tonhalkrém, amit már csak egy kenyérre vagy pirítósra kell felkennünk, egy-két zöldség, és már kész is a finom és gyors reggeli.
Ha egy picivel több időnk van, és nem hajt minket annyira a tatár, akkor a lentebb említett alapanyagokon túl, főzzünk meg egy tojást és törjük hozzá a krémhez, mert még finomabb és táplálóbb lesz.
A tonhalat csepegtessük le, tegyük egy kisebb tálba, és villával törjük picit össze.
Tegyük hozzá az apróra vágott vöröshagymát, a majonézt, a mustárt és a citrom frissen facsart levét.
Jöhet hozzá a tejföl, majd ízesítsük ízlés szerint sóval, borssal.
A végén tegyük hozzá az apróra vágott petrezselymet.
Keverjük össze jól, majd rakjuk a hűtőbe estére, hogy alaposan összeérjenek az ízek, reggel pedig már kenyérre kenve fogyaszthatjuk is.
Jó étvágyat kívánunk hozzá.
[sc name=”facebook” ]
A konyhában színt, illatot és ízt ad minden ételnek, de a kurkuma ennél jóval többre…
A karácsony nem december 24-én kezdődik. Sokkal előbb. Talán akkor, amikor egy hideg reggelen kinyitod…
Vannak filmek, amik azért születnek, hogy elgondolkodtassanak. Aztán vannak karácsonyi filmek, amik csak azért, hogy…
Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor betegen az ember elveszíti az ízek és illatok…
Felnőtteknek szóló tartalom!A cikk alkoholos italról szól, fogyasztása csak 18 éven felüliek számára ajánlott. Kérjük,…
Sült csirkét ennél Budapesten, ami kívül ropogós, belül omlós? A Blaha Chicken Tenders felfedi, mi…