Meggyőződésünk, hogy minden csirkével készült salátát fenségessé varázsol a ropogós sült szalonna. Ez az egyszerű Keto csirkesaláta változat rá a bizonyítékunk. Egy kis ragacsos öntettel és avokádóval megbolondítva lesz tökéletes ez az egészséges salátánk.
Mára már a KETO étkezés szinte senki számára nem ismeretlen. Röviden a lényege a nagy adag, magas minőségű, természetes fehérje és csökkentett szénhidrát az elkészült ételekben. Ezzel a könnyen elkészíthető recepttel minden feltételnek megfelelünk.
Hozzávalók:
fél csézse. majonéz
1 evőkanál dijoni mustár
1 evőkanál. vörösborecet
1 kis medvehagyma, apróra vágva
1 szárzeller, vékonyra szeletelve
1 tk. szárított oregánó
Só
Frissen őrölt fekete bors
Csipet zúzott pirospaprika
3 szelet aprított főtt csirke
4 szelet szalonna, sütve és kis darabokra törve
1 avokadó kockára vágva
Fejes- vagy jégsaláta, tálaláshoz
Elkészítés:
A szalonnánkat ropogósra sütjük, hagyjuk kihűlni, majd apróbb darabokra törjük. A csirkemelleket sós lobogó vízben 20 perc alatt készre főzzük. Egy közepes tálban keverjük össze a majonézt, a mustárt, a vörösborecetet, a medvehagymát és a zellert. Fűszerezzük oregánóval, sóval, borssal és egy csipet pirospaprikával, majd adjuk hozzá a felkockázott csirkét és szalonnát. A keveréket, pedig salátalevére helyezzük, betekerjük és már ehetjük is! Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…