Krémlevest nagyon sokféle zöldségből vagy gyümölcsből lehet készíteni. Ezek közül nekünk az egyik legfinomabb a fokhagymakrémleves, ehhez ajánlunk egy gyors és egyszerű receptet.
Télen nagyon fontos, hogy feltöltsük az enegiaraktárainkat, és készen álljunk a bacik ellen is. Egy nagy tányér, forró fokhagymakrémleves szuper módszer arra, hogy felvértezzük immunrendszerünket a támadókkal szemben.
Ha pedig attól tartanánk, hogy erős aromája miatt, majd csak este tudjuk fogyasztani, akkor meg kell nyugtassunk mindenkit. A fokhagyma ugyanis levesként megfőzve teljesen elveszíti sokak számára kellemetlen aromáját. Ezen felül még gyorsan is elkészíthető, így nem kell órák hosszat robotolni a konyhában.
Nem lesz túlságosan bonyolult a képlet, ez ugyanis egy igazán egyszerű recept. Kockázzuk fel a vöröshagymát, majd vajon kezdjük el pirítani. Amikor már kissé üveges, törjük rá a fokhagymát – egy pár gerezdet egyben hagyva tegyünk félre – majd azt is kicsit pirítsuk le. Szórjunk rá egy kevés lisztet, pirítsuk meg kissé, azonban arra figyeljünk, hogy le ne égessük. Végül öntsük fel húslével és tejszínnel. Ezután már tálalhatjuk is!
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…