Ősszel, télen, amikor kifejezetten jól esnek a meleg fogások, a kelbimbókrémleves remek választás, hiszen kellemesen átmelegít, és tele van vitaminnal.
A kelbimbó igen megosztó étel, így sokan mellőzik saját konyhájukból. Pedig ha jól készítjük, nagyon ízletes fogások varázsolhatók belőle, többek között krémlevesnek is igazán finom, és nem utolsósorban tele van K-, A- és B-vitaminokkal.
A felaprított vöröshagymát a vajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk az apró kockára vágott burgonyát és a a megtisztított kelbimbót. Megszórjuk vegetával, sóval, borssal, kicsit átforgatjuk, majd felöntjük 1 liter vízzel és 20 perc alatt megfőzzük.
A megfőtt levest botmixer segítségével pürésítjük. Belekeverjük a reszelt sajtot, a tejfölt és összemelegítjük. Levesgyönggyel, pirított zsemlekockákkal vagy bacon chipsszel tálalhatjuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…