Categories: Hírek

Az újragondolt klasszikusok: a McDonald’s frissítette marhahúsos szendvicseinek receptjét Magyarországon.

A népszerű éttermi lánc, mely az USA-ban 1967-ben kezdte, Magyarországon pedig a Régiposta utcában 35 évvel ezelőtt, mindig is a Big Mac és a Sajtburger élményével csábította vendégeit. Bár az alap recept és az elkészítési módszer hosszú ideig nem változott, most néhány fontos módosítással még izgalmasabbá tették az ikonikus marhahúsos szendvicseket, így a Sajtburgert, a Sajtos McRoyalt és természetesen a Big Mac-et is.

A McDonald’s mindig is nagy hangsúlyt fektetett vendégei visszajelzéseire, és azok alapján készítette el újdonságait. A mostani céljuk az volt, hogy apró változtatásokkal még vonzóbbá tegyék a már jól ismert szendvicseiket: az elkészült húspogácsa legyen forróbb, a sajt pedig lágyabb, míg a zsemle még ízletesebb.

Sajtos McRoyal

A változtatásokat a konyhai folyamatokban történt innovációk tették lehetővé. Az egyik jelentős újítás a marhahús sütési technikájában történt, ami lehetővé teszi a forróbb húspogácsa elkészítését. A Big Mac és a Sajtburger húspogácsájára most már a grillezés során kerül só, bors és hagyma, ami még karakteresebb ízt kölcsönöz nekik. A magasabb hőmérsékletű sütés és a konyhai innovációk kombinációja pedig a sajt lágyabb állagát eredményezi. A Big Mac még gazdagabb ízvilágát az emelt szószmennyiség biztosítja, míg a frissített zsemle recept még finomabb ízélményt ígér.

Dupla sajtburger

„A McDonald’s számára a konzisztencia és a magas színvonal prioritás. Célunk, hogy éttermeinkben mindenhol ugyanolyan kiváló minőségű termékeket kínáljunk. A magyar McDonald’s 35 évnyi működése során most ismét egy újabb fontos mérföldkőhöz értünk azzal, hogy a már jól ismert marhahúsos burgereinket még vonzóbb formában tálaljuk vendégeinknek. Reméljük, hogy a még forróbb és ízletesebb Big Mac, Sajtburger és McRoyal ismét meggyőzi az embereket az ízletes McDonald’s szendvicsek mellett.” – nyilatkozta Égi Zsolt, a Progress Étteremhálózat Kft. vezetője.

Nyers Marcell

Recent Posts

Már nem elég a pörkölt éjfélkor: Így lett a gasztronómia a modern esküvők új főszereplője

A násznép fele gluténmentes, a másik fele a street foodra esküszik, a nagymama viszont hiányolja…

5 óra ago

Tetőtér-beépítés tervezése: Készítsd elő a terveket és engedélyeket a tavaszi startra!

Ahogy a hideg beáll, a legtöbb építkezés lelassul vagy le is áll. Sokan úgy gondolják,…

5 óra ago

Biztonságos, páramentes tárolás a kerti fémházban

A fém kerti házak a praktikum és a tartósság szinonimái. Robusztus kialakításuknak köszönhetően hatékony védelmet…

4 nap ago

Fúrás, csiszolás, darabolás: Por- és forgácsmentes barkácsműhely télen

A téli időszak ideális a beltéri barkácsprojektekhez, felújításokhoz és a régóta halogatott műhelymunkákhoz. Azonban a…

4 nap ago

Több mint fűszer – hogyan segítheti a kurkuma az immunrendszer természetes védelmét?

A konyhában színt, illatot és ízt ad minden ételnek, de a kurkuma ennél jóval többre…

3 hét ago

Így lesz stresszmentes a karácsonyod: ünnepi ételek, amiket már most lefagyaszthatsz

A karácsony nem december 24-én kezdődik. Sokkal előbb. Talán akkor, amikor egy hideg reggelen kinyitod…

3 hét ago