Big Mac
Big Mac

A népszerű éttermi lánc, mely az USA-ban 1967-ben kezdte, Magyarországon pedig a Régiposta utcában 35 évvel ezelőtt, mindig is a Big Mac és a Sajtburger élményével csábította vendégeit. Bár az alap recept és az elkészítési módszer hosszú ideig nem változott, most néhány fontos módosítással még izgalmasabbá tették az ikonikus marhahúsos szendvicseket, így a Sajtburgert, a Sajtos McRoyalt és természetesen a Big Mac-et is.

A McDonald’s mindig is nagy hangsúlyt fektetett vendégei visszajelzéseire, és azok alapján készítette el újdonságait. A mostani céljuk az volt, hogy apró változtatásokkal még vonzóbbá tegyék a már jól ismert szendvicseiket: az elkészült húspogácsa legyen forróbb, a sajt pedig lágyabb, míg a zsemle még ízletesebb.

Sajtos McRoyal
Sajtos McRoyal

A változtatásokat a konyhai folyamatokban történt innovációk tették lehetővé. Az egyik jelentős újítás a marhahús sütési technikájában történt, ami lehetővé teszi a forróbb húspogácsa elkészítését. A Big Mac és a Sajtburger húspogácsájára most már a grillezés során kerül só, bors és hagyma, ami még karakteresebb ízt kölcsönöz nekik. A magasabb hőmérsékletű sütés és a konyhai innovációk kombinációja pedig a sajt lágyabb állagát eredményezi. A Big Mac még gazdagabb ízvilágát az emelt szószmennyiség biztosítja, míg a frissített zsemle recept még finomabb ízélményt ígér.

Dupla sajtburger
Dupla sajtburger

„A McDonald’s számára a konzisztencia és a magas színvonal prioritás. Célunk, hogy éttermeinkben mindenhol ugyanolyan kiváló minőségű termékeket kínáljunk. A magyar McDonald’s 35 évnyi működése során most ismét egy újabb fontos mérföldkőhöz értünk azzal, hogy a már jól ismert marhahúsos burgereinket még vonzóbb formában tálaljuk vendégeinknek. Reméljük, hogy a még forróbb és ízletesebb Big Mac, Sajtburger és McRoyal ismét meggyőzi az embereket az ízletes McDonald’s szendvicsek mellett.” – nyilatkozta Égi Zsolt, a Progress Étteremhálózat Kft. vezetője.

Hirdetés: