A cékla egy igazi vitaminbomba, a náthás őszi-téli hónapokban pedig különösen jól jön! Na és a céklalevessel. hogy álltok? Szeretitek? Remek! Akkor a legjobb helyen jártok!
Két igazán különleges recepttel kedveskedünk most nektek, ami egyrészt állati egészséges és igencsak finom is. És a legjobb, hogy gyorsan kész is van! Voilá!
Egy edényben olajat hevítünk, rádobjuk a kockára vágott vöröshagymát, megdinszteljük, majd jöhetnek a megtisztított, csíkokra vágott céklát, amelyet felöntünk húslevesalaplével.
Ha a cékla már éppen roppanósan puha, akkor belekeverjük a joghurtot, majd ízlés szerint sózunk, borsozunk és cukrozunk, ha szükséges.
A céklát meghámozzuk és apró kockákra vágjuk. A hagymát felaprítjuk, az almát pedig hámozás nélkül feldaraboljuk.
Közepes lángon feltesszük a zöldségeket ás az almát főni a babérlevéllel és a zöldségalaplével, és amikor már forr sóval és frissen őrölt borssal megszórjuk. Egészen addig főzzük, amíg a cékla meg nem puhul, ez körülbelül 20 percet fog igénybe venni.
A babérlevelet kiszedjük belőle, majd krémessé turmixoljuk levesünket. Tálaláskor érdemes egy kevéske tejfölt kanalazni a tetejére, és megspékelni egy kis kaporral. Nagyon guszta lesz, na és finom!
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…