A pestós spagetti receptjénél talán a világon nincs egyszerűbb, ráadásul húsmentes, egészséges és még laktató is.
Szoktuk mondani, hogy a legegyszerűbb ételek a legjobbak, és ez igaz a pestós tésztákra is. Persze itt is lehet bonyolítani a dolgokat, ha magunk készítjük hozzá a pestót, ám most egy pikk-pakk kész változattal készültünk, így maradtunk a bolti verziónál. (Természetesen, ha van otthon házilag készült, akkor azt használjuk!)
1 csomag spagetti
10 db koktélparadicsom
pesto
5 dkg friss bazsalikomlevél
10 ek parmezán
A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük, és a tésztát visszatesszük a fazékba.
Hozzákeverjük a pestót, majd a félbevágott koktélparadicsomokat, és megszórjuk a parmezánnal. Ennyire egyszerű az egész!
Bazsalikomlevéllel díszítjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ]
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…