Hírek

“Szellemes” halloweeni nasik

Itt a Halloween, ezért hoztunk nektek néhány boszorkányosan ötletes finomságot, amely jól jön, ha te leszel a beöltözős buli házigazdája!

Olíva pókok

Az olívabogyók egyébként is kiváló vendégvárók, Halloween alkalmából pedig kicsit megspékelhetjük őket. A pókok fejét kapribogyó, a lábacskáit pedig friss rozmaringlevélből csináljuk!

Forrás: Myrecipes.com

Szellembanán és tökmandarin

Nekünk mosolyt csalnak az arcunkra a következő nasik. A banán szemeit csokiból csinálhatjuk, a tökmandarinok szárait pedig zellerszárból készíthetjük el.

Forrás: https://everyday.cafeblog.hu

Sírkő szendvics

Vágjuk formára a szendvicseket, köré szórjunk salátát, ez szolgál majd fű gyanánt. Barna vagy fehér kenyeret is használatunk, de akár meg is kenhetjük valamivel.

Forrás: everyday.cafeblog.hu

 

Szörnyszemek

A kaszinótojás, amúgy is a vendégek nagy kedvence. Ha szörnyszemeket kívánunk felszolgálni a kaszinótojás krémjét avokádókrém helyettesíti, így lesz ijesztően zöld szemünk. Tegyünk rá olívabogyót, ez lesz majd a szemgolyó, majd a kellően rémisztő hatásért, piros arannyal rajzoljunk bele a véreres hatásért. Egész félelmetesek, nemde?

Forrás: scatteredthoughtsofacraftymom.com

Cikkünk forrása: everyday.cafeblog.hu

 

Éva Benke

Recent Posts

Fat Mama brunch – amikor a reggeli és az ebéd összeér egy falatnyi rock’n’rollban

Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…

2 nap ago

A legfinomabb BBQ csirkemell pác – gyors, házi recept grillezéshez vagy serpenyőhöz

Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…

6 nap ago

Roppanós édesburgonya falatok. A tökéletes sós nasi egy őszi estéhez

Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…

6 nap ago

Üveg előtetők: tervezési tippek, terhelés, beszerelés

Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…

6 nap ago

Fenntarthatóság az acélban – tapasztalatok a környezetbarát építési megoldásokban

A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…

6 nap ago

Húsgolyók, amik után bárki feleségül kérne

Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…

7 nap ago