Csak a mentes őszi vásár – ha biztosra mennél!

Még az igazán gyakorlott, mondhatni fekete öves címkeolvasókat is csőbe lehet húzni, de az is előfordul, hogy az ember egyszerűen csak elfárad, és lankad a figyelme. Szeptember 21-22-én, a Csak a mentes őszi vásáron egyik miatt sem kell majd aggódni!

A Dürer Rendezvényházban több mint 70 ellenőrzött kiállító portékáját – alapanyagokat, ételeket, kozmetikumokat, egészségmegőrző termékeket, édességeket és környezettudatos ajándékokat – lehet majd megvásárolni, ráadásul számos új terméket lehet majd megkóstolni, kipróbálni.

A vásár mellett ingyenes előadások és főző workshopok keretein belül lehet elsajátítani olyan technikákat, amelyekkel könnyedén elkészíthetők a mentes ételek, de az is kiderül, hogy mire kell odafigyelni azoknak, akik épp csak ismerkedni kezdenek a mentes táplálkozással. 

A Csak a mentes őszi vásár előadói:

Hevesi Tamás – énekes, zeneszerző
Kiss Mona & Anna & Liza – gluténmentes gasztroblogger, szaktanácsadó, szakácskönyvíró
Huszár Zsuzsa – vegán és cukormentes táplálkozási specialista
Posta Renáta – fogyókúrás tanácsadó, paleo gasztroblogger, cukor-, glutén- és tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
Virágh Barbara – táplálkozási és életmód tanácsadó, újságíró
Kutasi Kelly – funkcionális edző, táplálkozási tanácsadó, az egészség nagykövete
Varga István – nyersvegán séf
Kovács Niki – sportoló, a legeredményesebb magyar női motorversenyző, glutén-, és tejfehérje érzékeny
Szkiba Zsuzska – pozitív testkép és önbizalom tréner
Vajda-Nagy Erika – dietetikus – Schar
Tóth Andi – Háztartásom Hulladék Nélkül blog írója
Kamilla Chef – táplálkozási tanácsadó, wellness edző, növényi alapú szakács és főzési oktató
Fülöp Lili – dietetikus
Stőhr Gréta – vegán séf, műsorvezető
Berkes Andrea – minőségbiztosító, M-Gél Magyarország

Vajling

Recent Posts

Hazai alapanyag, világhírű konyha a Michelin-csillagos Salt étteremben

A budapesti Salt nemcsak egy étterem, hanem egy olyan gasztrohely, ahol a természet, a hagyomány…

3 nap ago

Mi a különbség a különböző sók között?

A só sokkal több, mint egyszerű ízesítő – valójában az egyik legrégebbi és legfontosabb konyhai…

3 nap ago

Leves, szósz, püré? Egy ipari rúdmixer mindent visz!

A professzionális konyhatechnológia egyik legnélkülözhetetlenebb eszköze a rúdmixer, más néven botmixer vagy merülőmixer. Bár első…

3 nap ago

Miért nem működnek a divatdiéták hosszú távon? – Amit a táplálkozási szakértők tényleg ajánlanak

Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…

6 nap ago

Miért vagyok reggelente fáradt, ha eleget aludtam? – Lehet, hogy nem kávéra van szükséged, hanem vízre

Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…

6 nap ago

Michelin-csillagos élmények egy koppintásra – az Apple Maps új funkciója tényleg megkönnyíti az életünket?

Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…

1 hét ago