Fotó: Closet Cooking
A tökfasírt akkor is jó választás, ha egyébként nem vagy vega, az enyhén fokhagymás, kellemesen kapros finomság ugyanis remekül megy syinte bármilyen körethez.
A tökfasírt egy könnyed, sütőben készült puffancs, amely főzelékek mellé és önmagában is ideális, sőt akár vega hamburgerbe is nyugodt szívvel rakható. Ha szeretnénk, készíthetünk hozzá mártogatóst, a fokhagymás tejföl például kifejezetten passzol hozzá.
[sc name=”facebook” ]
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…